Houten vloeren

Zowel in kantoor als in huis is de trap een centraal element wat verschillende ruimtes met elkaar verbindt. De trap is dus het hart van een ruimte en moet aansluiten bij de rest van het interieur. Wanneer andere ruimtes zijn voorzien van houten vloeren is het fraai om ook voor een trapbekleding met houten vloerelementen te kiezen. Het gevolg hiervan is een luxe uitstraling en een optisch ruimtevergrotend effect omdat de ruimtes en de trap naadloos in elkaar overgaan. De Fouw Woning- en Projectinrichting is al ruim twaalf jaar actief met het monteren van houten vloeren.

De luxe van een ambachtelijke gemonteerde houten vloer

Houten vloeren in een interieur kunnen de ruimte zowel een klassieke als moderne uitstraling geven met de variaties in houtsoort, kleur, profiel, klank en afwerking. Kenmerk van de houtsoorten die De Fouw gebruikt is dat deze duurzaam zijn en bestendig tegen vuil, beschadigingen en intensief gebruik.

Het leggen van een houten vloer is een ambacht dat u het beste kunt overlaten aan de vakspecialist. De Fouw heeft vakkundige ervaring met het ontwerpen, monteren en afwerken van houten vloeren voor iedere trapsoort (open, dichte, wentel- of hoektrappen). Bovendien wordt vooraf naar uw wensen geluisterd: Wat wilt u uitgeven aan een traprenovatie? Hoe wilt u het hout behandeld hebben? Welke onderdelen wilt u zelf doen en wat besteedt u liever uit? Wilt u aanvullingen zoals antislipprofielen, afwerklijsten, plinten of ingebouwde verlichting?

Tijdens een oriënterend adviesgesprek kunt u samen met ons nagaan wat uw opties en wensen zijn, zodat u extra lang plezier hebt van uw nieuwe houtenvloeren trap. Bekijk voorafgaand ook eens ons portfolio zodat u een beeld krijgt van ons aanbod en expertise.

Wat zijn de voordelen van een traprenovatie met houten vloeren door De Fouw?

Investeer eenmalig in uw trapbekleding zonder dat u zelf aan de slag moet. Enkele voordelen van De Fouw:

  • Aangepast aan uw eisen m.b.t. geluidsisolatie, vloerverwarming en vocht
  • Montage op afspraak en in één dag mogelijk
  • Kostenbesparing; u niet blijft zitten met resterend materiaal/gereedschap
  • Bijgeleverd onderhoudsadvies en materiaal
  • Jarenlange garantie, CBW (Stichting Garantieregelingen) erkend
  • Prijs is inclusief preparatie van de trap, montage van houten vloeren en afwerking

Geïnteresseerd in onze houten vloeren en montage? Neem contact op met De Fouw Woning & Projectontwikkeling voor een afspraak of meer informatie. Vul het contactformulier aan de onderzijde in of bel direct 078 61 01 317.