Traprenovatie

De trap is het hart van een huis of kantoor. Naast een dagelijks veelgebruikt element in een ruimte is een trap ook een blikvanger en verlengstuk van het interieur, daarom moet een trap er goed uit (blijven) zien. Een traprenovatie is een intensieve klus en vaak schiet een doe-het-zelfpakket van de bouwmarkt tekort. Deze standaardpakketten voor traprenovaties houden geen rekening met de draaiing van de trap, het dure gereedschap dat erbij nodig is, de afwerking en onderhoudsadvies. De Fouw Woning- en Projectinrichting staat hiervoor wél garant. Bovendien ontwerpen, monteren en leveren wij met de visie dat een trap niet alleen praktisch en fraai moet zijn, maar bovenal duurzaam en veilig.

Investeer in uw traprenovatie met ontwerp, advies & montage op maat

De Fouw Woning- en Projectinrichting is al ruim twaalf jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, monteren en renoveren van trappen. Onze renovaties zijn mogelijk met alle trapmodellen (open, dichte of wenteltrappen) en materiaalsoorten (laminaat, hout). Klanten kiezen naar aanleiding van hun wensen een traprenovatie op maat:

Totaalpakket: Ontwerp, montage & onderhoud

U geeft tijdens een oriënterend gesprek uw wensen door en wordt door onze vakkundige medewerkers voorzien van mogelijkheden en adviezen. Vervolgens wordt op afspraak in één dag uw trap opgemeten en geprepareerd, daarna wordt de nieuwe trapbekleding gemonteerd en afgewerkt. Na de complete traprenovatie wordt u voorzien van onderhoudsadvies en materiaal.

Deelpakket: Advies & materiaalvoorziening

U krijgt een consult met één van onze montagespecialisten. Naar aanleiding van uw eisen en voorwaarden wordt een doe-het-zelfpakket op maat geleverd. Zodoende kunt u zelf met professioneel materiaal eenvoudig uw trap renoveren.

Waarom uw traprenovatie uitbesteden?

De Fouw Woning- en Projectinrichting levert niet alleen een trap op maat maar ook service op maat. Enkele voordelen van onze deskundige hulp bij traprenovaties:

  • Ambachtelijke uitvoering & afwerking
  • Duurzaam, (brand-)veilig materiaal
  • Houdt rekening met uw wensen m.b.t. geluidsisolatie, vloerverwarming en vocht
  • Geen hak-/breekwerk door gebruik overzetstukken
  • Renovatie op afspraak, in één dag mogelijk
  • Veilig in gebruik (ook voor kinderen)
  • Materiaal is eenvoudig in onderhoud en schoonmaak
  • Kostenbesparing, u niet blijft zitten met resterend materiaal/gereedschap
  • Bijgeleverd onderhoudsadvies en materiaal
  • Jarenlange garantie, CBW (Stichting Garantieregelingen) erkend

Geïnteresseerd in één van de mogelijkheden van een traprenovatie op maat? De Fouw Woning- en Projectontwikkeling helpt u daarbij graag. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak: 078 61 01 317. U kunt natuurlijk ook het contactformulier aan de onderzijde invullen.