Trapbekleding

Door slijtage of interieurrestyling kunt u toe zijn aan een traprenovatie voor uw woon- en/of werkruimten. Veruit de meest efficiënte oplossing is trapbekleding. Vroeger werd dit vooral gedaan met een loper of vloerbedekking. Maar inmiddels leert de ervaring dat vloerbedekking minder bestendig is tegen slijtage, allergieën (huisstof muiten), vuil, brandgevaar en gladheid ten opzichte van trapbekleding met laminaat of hout. De Fouw Woning- en Projectinrichting heeft jarenlange ambachtelijke ervaring op het gebied van trapbekleding en werkt met de nieuwste trend: het renoveren van de trap met overzettreden.

Trapbekleding aangepast op uw trapmodel & wensen

Het bekleden van de trap is een zeer intensieve klus. Waar veel doe-het-zelvers tijdens dit proces tegenaan lopen is dat de bouwmarkt vaak alleen standaard materiaal en gereedschap biedt. Het is aan te raden om voor essentiële voorzorgsmaatregelen (zoals brandveiligheid, geschiktheid voor kinderen, eventuele wensen m.b.t. vochtregulatie, vloerverwarming en geluidsisolatie) advies in te winnen bij de vakspecialist.

De Fouw levert dit advies, inclusief bouwpakket en eventuele montage. Tijdens een adviesgesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Vervolgens kunnen klanten kiezen voor materiaalvoorziening (een doe-het-zelfpakket op maat) of totale montage (inclusief preparatie, materiaal en afwerking).

Welke opties zijn er voor een mooie, veilige én duurzame trapbekleding?

Naast de keuze voor een mooie laminaat of houten trapbekleding, moet u ook keuzes maken voor een goede ondervloer, isolatie, antisliprand, afwerking, plinten en trapleuning op maat. De Fouw beschikt over een uitgebreide showroom waar u elk gewenst materiaal kunt zien, voelen en testen. Bij een bezoek aan onze showroom kunt u bovendien nagaan welk materiaal het meest geschikt is voor de bekleding van uw trap.

Daarnaast speelt ook de prijs-/kwaliteitsverhouding een belangrijke rol bij de keuze van uw trapbekleding. Laminaat is vaak goedkoper en draagt ook een soortgelijk imago met zich mee, maar onze specialisten kunnen uw trap desalniettemin een chique uitstraling geven. Houten vloeren zijn vaak van een hogere prijsklasse en vragen om goed onderhoud. Ook hierin kunnen onze medewerkers u geheel vrijblijvend adviseren.

Enkele voordelen van onze vakkennis op het gebied van trapbekleding:

  • Gebruik van duurzaam, (brand-)veilig materiaal
  • Professioneel gereedschap en personeel
  • Geen hak-/breekwerk door gebruik overzetstukken
  • Op maat geleverde doe-het-zelfpakketen of complete renovatie in één dag mogelijk
  • Jarenlange garantie & CBW erkend

Geïnteresseerd in één van de mogelijkheden van onze trapbekleding? De Fouw Woning- en Projectontwikkeling helpt u daarbij graag! Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak: 078 61 01 317 of vul het contactformulier in.